Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Ce fel de mama spun astrele ca esti!
Sa fii mama iti aduce impliniri, bucurii si sentimente inaltoare, dar si griji, responsabilitati, emotii. Plusurile si minusurile in relatia cu ai tai, modul in care te transformi dupa ce aduci pe lume un copil depinde si de trasaturile fiecarui semn zodiacal. Iata ce fel de mama spun astrele ca esti!
Calitatile si defectele mamelor din zodiac.

 

Berbec
Plusuri – Iti iubesti enorm copiii, fara sa-i sufoci sau sa-i dragalesti excesiv. Ii inveti sa fie independenti, sa se descurce singuri inca de mici. Stii sa-i motivezi si ii sustii cu infocare!

Minusuri – Esti irascibila si uneori iute la manie, asa ca micutii vor invata repede sa nu-ti testeze limitele. E vai si amar cand sunt dezordonati sau obraznici!

Loading...

Taur
Plusuri – Esti un exemplu de cumpatare pentru copiii tai, ii inveti de cand sunt de-o schioapa ca nimic in viata nu e gratis, dar nici nu-i lipsesti de cadouri, jocuri sau distractie.

Minusuri – Vrei ca totul sa fie intotdeauna „ca tine“, esti prea putin flexibila si nu accepti sa nu ti se asculte sfaturile sau sa fii contrazisa de propriile odoare.

Gemeni
Plusuri – Copiii cu mame Gemeni au o copilarie fericita. Ingaduitoare, jucausa, tu insati copilaroasa, nu ti-e greu sa te pui la mintea lor si le dai voie sa se bucure de tot ce le place.

Minusuri – Esti uneori prea indulgenta. Iti lasi copiii sa faca propriile alegeri, chiar daca stii ca nu sunt cele mai bune si nu-i prea certi nici cand gresesc. Riscul este sa-i scapi de sub control.

Rac

Plusuri – Sa fii mama pare menirea ta pe Pamant. Totul se invarte in jurul copiilor tai, ii adori, ii faci sa se simta ocrotiti, iubiti si le faci toate poftele, mai ales pe cele culinare.

Minusuri – Esti hiperprotectoare. Preferi sa le rezolvi tu problemele si din acest motiv pot deveni egoisti si nedescurcareti. Ii tii din scurt, nu-i lasi sa se distreze sau sa ia singuri decizii si apelezi des la santajul sentimental.

Susţine-ne e de ajuns un Like!