Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Leu

Plusuri – Plina de energie, copiii sunt convinsi ca ai mereu totul sub control, ceea ce le da incredere. Stii sa ii motivezi si sa pari puternica si in momentele in care esti nesigura sau emotionata pana la lacrimi.

Minusuri – Iei decizii in locul lor si ai pretentia sa fie cei mai buni, sa se faca remarcati, laudati. Nu treci usor peste dezamagiri, ceea ce inseamna pentru ei o presiune destul de mare.

Fecioara

Plusuri – Copiii tai au cu siguranta cei sapte ani de-acasa. Sunt bine educati si stiu pe de rost regulile de buna purtare, plus ca au intotdeauna cele mai ingrijite si frumoase hainute, ghiozdane si tunsori.

Minusuri – De cele mai multe ori, esti extrem de exigenta. Faci armata cu ei de mici. Ii critici mult si vrei intotdeauna mai bine, ceea ce ii poate face sa vrea sa evadeze de indata ce cresc si pot

Loading...

Balanta

Plusuri – Copiii tai vor sti de mici sa fie corecti, sa nu minta, sa nu fie bagaciosi, sa isi tina promisiunile. Esti prietena lor si cea mai buna sfatuitoare, de unde atasamentul lor profund.

Minusuri – Desi ii iubesti enorm pe cei mici, ca mama esti uneori imprastiata si te pierzi printre atatea alte prioritati. Faptul ca nu esti constanta si te razgandesti usor ii poate influenta negativ.

Scorpion

Plusuri – Devotamentul tau matern este greu de egalat. Desi declaratiile nu sunt punctul tau forte, esti foarte implicata, le descoperi talentele, ii sprijini si ii incurajezi.

Minusuri – Foarte posesiva, dominanta, nu lasi pe nimeni sa-i influenteze. Chiar cand copiii cresc, vei dori sa le cunosti fiecare pas, ingradindu-le libertatea. Uneori, iti manifesti iubirea intr-un mod sufocant.

Susţine-ne e de ajuns un Like!