Astrologie: Cum esti ca mama in functie de zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Sagetator

Plusuri – copiilor nu le lipseste aventura alaturi de o mama Sagetator. Ai spirit de initiativa, ii incurajezi sa faca sport, sa incerce lucruri noi, sa aiba incredere in ei, sa puna intrebari.

Minusuri – Nu-i fortezi sa respecte reguli, de aici dificultatea lor de a se adapta si de a face compromisuri mai tarziu. Pot fi uneori lipsiti de tact, pentru ca i-ai invatat sa spuna totul pe sleau.

Capricorn

Plusuri – Esti foarte bine organizata si te imparti excelent intre profesie, treburi casnice, sot si copii. Ii inveti totul cu rabdare inepuizabila si ii lasi sa petreaca mult timp alaturi de bunici.

Minusuri – Din dorinta de a-i ajuta, faci multe in locul lor si astfel ei nu invata sa-si asume responsabilitati. Pentru ca esti exigenta, iti stiu de frica si daca au facut vreo boacana le e greu sa-ti dea vestea.

Loading...

Varsator
Plusuri – Intelegatoare, deschisa, cu vederi largi, este una dintre cele mai adorate mame. Ii vei invata pe copii sa se poarta asa cum simt, sa spuna adevarul si sa se puna intotdeauna in locul altora.

Minusuri – Avandu-te drept model si mai ales drept prietena, la varsta scolii copiii pot deveni rebeli. Ei stiu ca, orice ar face, tu ii sustii si ii intelegi. Nu iti neglija total propriile nevoi doar pentru ca ai devenit mama!

 

Pesti
Plusuri – Esti intelegatoare, cea mai buna prietena a copiilor tai. Sunt sinceri cu tine si oricum, daca iti ascund ceva, ii citesti ca pe o carte deschisa.

Minusuri – Nu prea reusesti sa impui reguli, iar cei mici iti pot submina autoritatea. Te dai peste cap pentru ei, le faci toate mofturile si pot deveni excesiv de rasfatati din cauza asta.

 

Susţine-ne e de ajuns un Like!