Astrologie: evadarea perfecta in functie de zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Leu – la 5 stele
Din cand in cand, trebuie sa fugi de responsabilitati si sa fii rasfatata ca o regina. Dubai, Bahamas sau macar cel mai scump SPA din orasul tau sunt destinatii satisfacatoare. Iti place sa te lauzi cu concediile in care mergi, te incanta cinele sofisticate, tinutele spectaculoase, opulenta.

Fecioara – intr-un loc bine cotat
Planificarea e partea cea mai placuta a evadarii tale si mergi la sigur, intr-un loc atent verificat, cotat cu 10 de vizitatori. Vrei totul impecabil, programul organizat nemteste, iar singura ta grija sa fie sa te plimbi mult, sa descoperi cele mai laudate localuri, cladirile cu semnificatii importante…

Loading...

Balanta – raiul distractiei
Toata viata ta inseamna echilibru, dar ai nevoie sa rupi ritmul din cand in cand si sa te distrezi fara nicio bariera. Fa-ti bagajele si viziteaza Ibiza, Tenerife sau orice alt paradis al cluburilor, muzicii, distractiei si vietii de noapte. Ziua faci plaja si te relaxezi, seara incepe nebunia!

Scorpion – in Cartierul Rosu
Dezbraca-te de inhibitii intr-un loc lipsit de tabu-uri, precum Amsterdam. Iti fac cu ochiul hotelurile exclusiviste si, cu siguranta, cel mai placut mod de a-ti petrece serile este intr-un jacuzzi, cu un pahar de sampanie langa tine, dupa un masaj care sa-ti trezeasca simturile.

Susţine-ne e de ajuns un Like!