Astrologie: evadarea perfecta in functie de zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Sagetator – departe, departe
Sentimentul de libertate pe care-l ai cand descoperi locuri noi, neexplorate, face toti banii. Mergi intr-un safari, in desert, pozeaza jaguari si calareste camile, sau pe taramuri de vis, in tari cu istorie, care sa te poarte adanc in trecut, precum Grecia sau Roma.

Capricorn – in natura
Zodie de Pamant, te simti acasa in orice loc cu multa verdeata, liniste, inconjurata de copaci, de flori. Te incarci pozitiv intr-un peisaj natural care-ti taie respiratia cu frumusetea lui, indiferent ca e vorba de Marele Zid Chinezesc, de Transfagarasanul autohton sau de gradina parintilor.

Loading...

Varsator – intr-o croaziera
Iti place sa vizitezi locuri noi, sa cunosti oameni, sa admiri peisaje spectaculoase, dar si sa mananci lucruri speciale, sa te distrezi noptile, sa lenevesti zilele. Intr-o croaziera ai cate putin din toate. Pentru altii poate parea obositor, pentru tine sigur ar fi o experienta de neuitat.

Pesti – la bai termale
Vacanta ta trebuie sa fie intr-un loc de regasire spirituala, fara agitatie, fara zgomot, fara televizor, internet. O statiune cu bai termale e locul perfect pentru meditatie, romantism, relaxare, explorarea sentimentelor si senzatiilor intense.

Susţine-ne e de ajuns un Like!