Calitatea ta secreta, in functie de Zodia in care te-ai nascut. La ce esti extrem de buna, fara sa-ti dai probabil seama.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

 

Berbec
Nu e neaparat un lucru de lauda, dar Berbecii sunt experti in insulte verbale. Sunt genul de persoane care castiga fiecare joc de carti sau fiecare dezbatere la care participa. Ah, si inca ceva important: pot rezista mult si bine in timpul unei partide de sex. Nu obosesc niciodata

Taur
Sincer, ar trebui sa te faci Parlamentar. De ce? Nimeni nu are curaj sa se contrazica sau sa intre intr-o disputa cu tine, pentru ca esti genul de persoana care castiga orice dezbatere. “Adversarii” tai n-au nicio sansa atunci cand se searta cu tine. In plus, esti extrem de talentata sa iti aranjezi singura parul. Talent de hair stylist.

Loading...

Gemeni
Esti sufletul petrecerii, omul care ii face pe ceilalti sa rada si sa se simta bine. Te pricepi perfect sa imiti alte persoane, de la actori si cantareti pana la prieteni apropiati. Nu ti-ar sta rau ca actor. Esti genul de persoana care nu se ia prea in serios si pe care lumea o place instant.

Rac
Esti genul de persoana care adora sa faca quizz-uri si sa joace jocuri pe calculator. In plus, ai un talent deosebit la scris, asa ca nu ar fi deloc rau daca ti-ai face un blog. Mai mult, esti experta in cerut scuze. Orice fapta “odioasa” ai fi facut, vei fi iertata, pentru ca ai un fel a nume de a-ti cere iertare incat nimeni nu poate rezista.

Susţine-ne e de ajuns un Like!