Cat esti de invidioasa in functie de Zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

 

Berbec
Nativele din zodia Berbec tind sa fie nesigure si atunci devin invidioase pe alte femei din jurul lor. Trec printr-un amalgam de emotii cand se gandesc la ce au altele si nu au ele, iar tumultul interior le macina incetul cu incetul.

Taur
Nu se lasa prea usor influentata de acest sentiment neplacut. Cel mult, le invidiaza pe femeile cu siluete frumoase si armonioase, intrucat sunt mari pofticioase si simt ca ele nu vor putea niciodata sa arate la fel de bine, chiar daca s-ar stradui.

Loading...

Gemeni
Nativele din aceasta zodie sunt considerate printre cele mai invidioase din zodiac. Cu greu suporta sa stie ca altora le merge mai bine decat lor si se supara foarte tare cand isi dau seama ca nu sunt in centrul atentiei.

Rac
Femeia din zodia Rac este considerata cea mai sensibila si familista reprezentanta a sexului frumos. Pentru ca isi concentreaza atat de mult atentia asupra familiei, ea tinde sa-si neglijeze cariera si de aceea simte invidie fata de cei care reusesc sa obtina un echilibru perfect intre cele doua laturi ale vietii lor.

Susţine-ne e de ajuns un Like!