Ce zeiţă eşti în funcţie de Zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Vrei să ştii ce zeiţă de pe tărâmurile Olimpului eşti? Caracteristicile zodiei tale se potrivesc cu cele ale zeiţei care îţi guvernează zodia?

Berbec
Nativele în această zodie sunt moştenitoare ale Atenei. Ştii,zeiţa curajoasă şi înţeleaptă,iubită de oameni! La fel ca ea,femeile în berbec au potențial de lider şi se remarcă în tot ceea ce fac.

Taur
Eşti născută sub acest semn astral? Geea,zeiţa-Pământ,îţi guvernează existenţa. Este vorba despre cea dintâi,care a dat naştere la celelalte zeiţe din Olimp,şi simbolizează creaţia,renaşterea şi maternitatea. Dacă eşti în această zodie,înseamnă că te caracterizează o putere incredibilă de a face faţă provocărilor,în timp ce menţii un echilibru în familiei şi îi asiguri siguranţa financiară.

Loading...

Gemeni
Cele mai multe personalităţi care s-au născut în această zodie se află sub influenţa lui Calliope,cea mai dăruită dintre zeiţe. Talentată,Calliope dansa,cânta,compunea poezii şi recita,iar oratoria era un alt punct forte al ei. Aceste caracteristici s-au transmis de-a lungul timpului nativelor în gemeni.

Rac
Dacă te-ai născut sub acest semn astral,personalitatea îți este influențată de Demetra,durerea maternităţii. Legenda spune că această zeiță simbolizează suferinţa mamelor care îşi pierd copiii. De aceea,la femeile în rac există un instinctul matern şi o dragoste de copii foarte puternică.

Susţine-ne e de ajuns un Like!