Ce zeiţă eşti în funcţie de Zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Leu
Nativele în leu sunt sau ar trebui să fie precum Afrodita,regina frumuseţii. Capricioasă şi generoasă,în acelaşi timp,Afrodita a lăsat moștenire leoaicelor firea ei dificilă și o pasiune nemaiîntâlnită de a-și trăi viața.

Fecioara
Tu ești guvernată de Hera,ocrotitoarea familiei,mai precis,soția lui Zeus era protectoarea căsniciei şi a gravidelor. Precum Hera,nativele zodiei fecioară sunt ordonate,meticuloase şi îşi planifică viaţa în detaliu.

Loading...

Balanta
Reprezentantele născute în zodia balanță sunt asociate cu Themis,zeiţa dreptăţii la greci. Cu siguranță o știi,pentru că mereu a fost înfățișată cu o sabie în mâna stângă,pentru pedepsirea greşelilor,şi cu o balanţă în mâna dreaptă,pentru a cântări răul şi binele. Așa și nativele în această zodie,cărora le place să despice firul în patru şi să spună tuturor verde-n-față

Scorpion
Pentru persoanele guvernate de scorpion,Selene este zeița cu care se pot identifica. Aceasta simbolizează lumina din întuneric și este cu sufletul şi cu subconştientul. Cele născute în această zodie dețin o putere de seducţie aparte şi au un fel misterios de a fi,căruia îi cedează foarte mulți bărbați.

Susţine-ne e de ajuns un Like!