Ce zeiţă eşti în funcţie de Zodie.

Susţine-ne e de ajuns un Like!

Sagetator
Nativele născute în această zodie sunt mereu vesele şi pline de viaţă,ca zeița Hebe,care întruchipa tinereţea veşnică a zeilor. Acestea sunt foarte plăcute la prima vedere,își fac prieteni oricând și în orice împrejurare și își prețuiesc partenerul de viață.

Capricorn
Femeia în această zodie e ca Hestia,zeiţa focului din vatră,care încălzeşte căminul și aduce pace în familie. La fel ca ea,nativele din capricorn au grijă de tihna şi prosperitatea familiei,iar stabilitatea materială este la fel de importantă ca fericirea copiilor lor.

Loading...

Varsator
Tu ești o norocoasă,dacă e să ne luăm după zeița care îți guvernează zodia,Tyche,care simbolizează norocul întâmplător. Influențată de Tyche,tu te lași adesea purtată de soartă,chiar și când viața îți scoate în cale piedici. Te bazezi pe intuiție și ce-ți dictează inima și renunți oricând la argumentele logice.

Pesti
Zeița apelor îți influențează existența,dacă ești născută în zodia pești. Thetis este divinitatea marină primordială și era înzestrată cu darul previziunii. Se știe despre ea că a încercat să se împotrivească destinului.Asemenea ei,femeile în pești sunt femei ambițioase,puternice și slabe,în același timp,care încearcă să-şi facă viața după regulile lor nu după cum le este scris.

Susţine-ne e de ajuns un Like!